Afbeelding

Kerstpakkettenactie HDL groot succes

HEESWIJK-DINTHER/LOOSBROEK - De 15de kerstpakkettenactie, georganiseerd door hulpdienst LICHTPUNT was weer een groot succes. Aan de oproep om het SAMEN te doen, hebben vele inwoners uit Heeswijk-Dinther en Loosbroek gehoor gegeven. Er zijn door veel mensen zoveel kerstpakketten naar de kerken gebracht, dat hulpdienst LICHTPUNT bij alle gezinnen die daarvoor in aanmerking komen, een goedgevuld kerstpakket hebben kunnen bezorgen.

Vlak voor Kerst is hulpdienst LICHTPUNT mede ondersteund door bijzondere giften van verenigingen zoals Lionsclub de Meierij. Hulpdienst LICHTPUNT spreekt daarom dan ook haar waardering en dank uit. Ook een dank aan de leden van LICHTCIRKEL, die het hele jaar klaarstaan om mensen te helpen aan huisraad, kleding en fietsen en met vervoer naar het ziekenhuis en het doen van klusjes in en om huis.

Door jouw loyaliteit en betrokkenheid is de kersttijd bij vele mensen wat prettiger verlopen. Hulpdienst LICHTPUNT blijft geloven in mensen die door omstandigheden in een moeilijke situatie zijn gekomen en een krappe beurs hebben, door hen maatschappelijk en met de eerste levensbehoeften te ondersteunen. Deze en alle kwetsbare mensen verdienen steun. Hulpdienst LICHTPUNT geeft hen steun door met hen op te trekken en hen te begeleiden.

Ieder mens telt
Jouw gedachten van 'arm naar warm' steunt de mensen die de hulp van LICHTPUNT nodig hebben zeer, waarbij LICHTPUNT steeds door vertrouwen de zelfredzaamheid en eigen kracht mede richting geeft.
LICHTPUNT hoopt dat dit jaar ook weer een Paaspakkettenactie georganiseerd kan worden. Als corona het toestaat gaat deze hulpdienst enkele weken vóór Pasen weer levensmiddelen inzamelen bij de supermarkten in Heeswijk-Dinther en Loosbroek. De leden van hulpdienst LICHTPUNT gaan de Paaspakketten daarna bezorgen bij de gezinnen die daarvoor in aanmerking komen.

Nogmaals hartelijk dank voor jouw medewerking want zonder jouw hulp was het niet gelukt om er zo’n succes van te maken!