Afbeelding

KBO Kluscafé Loosbroek

Welzijn & Maatschappij

LOOSBROEK - De vrijwilligers van het kluscafé zijn zaterdag 18 mei weer aanwezig bij Harrie en Rien van Zoggel op de Achterdonksestraat 7. Van 9.30 tot 11.30 uur staan de mensen weer voor je klaar om jouw aangeboden spullen te repareren. Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat de vrijwilligers ook de tijd krijgen voor de reparatie. Als er nieuwe onderdelen nodig zijn helpen zij jou ook daarbij. Je kunt op je te repareren spullen wachten, maar je mag deze ook om 11.30 uur weer ophalen.

De vrijwilligers kunnen je tuingereedschap slijpen, maar bijvoorbeeld ook messen. En denk ook eens aan huishoudelijke apparaten en speelgoed wat nog gerepareerd kan worden. Problemen met je fiets proberen zij ook op te lossen, want weggooien is zonde voor het milieu én ook voor je portemonnee. Wist je dat het kluscafé voor alle inwoners van Bernheze is? Natuurlijk zijn de mensen van het Kluscafé blij met een vrijwillige gift in de fooienpot, want de koffie en het energieverbruik zullen ook betaald moeten worden...

Elke derde zaterdag van de maand staan de vrijwilligers voor je klaar. Alle data van het kluscafé voor 2024 worden vermeld op de evenementenkalender op de achterzijde van DeMooiBernhezeKrant en op www.kbo-loosbroek.nl.
Voor meer informatie of vragen kun je altijd terecht bij Henk de Mol via 06-22258940 of Betsie van Zutphen (0413-229692 of 06-16390908).

Geef je apparaten een tweede kans, weggooien kan altijd nog!