Vijf jubilarissen
Vijf jubilarissen

Vijf jubilarissen bij De Horizon

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Op de jaarvergadering van ziekenvereniging De Horizon is een nieuw bestuurslid verkozen. Peter Dijkhuizen lost Hans Minten af als penningmeester. Vijf vrijwilligers kregen een bloemetje omdat ze zich al 12,5 jaar inzetten voor De Horizon.

Traditiegetrouw praat het bestuur van De Horizon jaarlijks alle geïnteresseerden bij over het afgelopen jaar en de activiteitenplanning voor het komende jaar. In ‘t Tunneke werd afscheid genomen van Hans die negen jaar de taak van penningmeester op zich nam. Opvolger Dijkhuizen kreeg een warm welkom en ook werd bestuurslid Annie Ruijs herkozen om onder andere het ziekenbezoek in goede banen te leiden.

Vlak voor de pauze was er aandacht voor de jubilarissen die 12,5 jaar vrijwilligerswerk verrichten. Bert Bijl doet dat bijvoorbeeld als chauffeur van de maandagochtendritten en bij de bedevaart naar Handel. Anneke van der Horst-Hafkamp is een van de enthousiaste dames achter de handwerkgroep. Frans Heesakkers wordt voor allerlei klusjes ingezet, onder andere als barkeeper en koffersjouwer. Henk Hoek is actief als postbezorger. Hans Alferink stopt na 12,5 jaar als columnist van de Horizontaal. Hij blijft wel betrokken bij De Horizon.

Bestuur Horizon