Afbeelding
Picasa

Afscheid van voorzitter Cor Ottenheim

Welzijn & Maatschappij

VORSTENBOSCH - De senioren van KBO Vorstenbosch hebben 27 maart in een bomvolle zaal hun jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden waarbij afscheid is genomen van voorzitter Cor Ottenheim. In die elf jaar als voorzitter hebben de leden hem leren kennen als een betrokken persoon die zijn verantwoording nam en alles, samen met de bestuursleden en vrijwilligers, tot in de puntjes regelde. 

Omdat hij alle beschikbare onderscheidingen al in een eerdere fase ontvangen had, bedankte Wim van Lith hem namens het bestuur en de leden en bood hem een cadeaubon aan en bloemen waren er voor zijn vrouw Ria. In zijn dankwoord gaf Cor aan dat hij met veel plezier en voldoening terugkijkt op zijn voorzitterschap, maar dat het nu tijd is voor jongeren om het stokje over te nemen. Wel blijft hij beschikbaar om mee te werken bij kleine karweitjes.

Tijdens de vergadering werden het secretarieel- en financieel jaarverslag en de begroting goedgekeurd, waarbij tevens op de achtergrond beelden te zien waren van alle activiteiten van het afgelopen jaar. Ook de kascommissie was zeer tevreden. 

Tijdens de bestuursverkiezingen zijn de drie zittende leden, Nelly van der Ven, Fien Versantvoort en Wim van Lith, herkozen. Voor de afgetreden voorzitter is helaas nog geen vervanging gevonden.

Al met al een prima vergadering die werd afgesloten door Ruud de Bruin. Hij vertelde over zijn familiegeschiedenis en het gedwongen vertrek uit Oost-Indië. Een indrukwekkend verhaal, waar met veel aandacht naar geluisterd werd.

Alle leden en bestuur bedanken Cor hierbij nogmaals voor elf jaar uitstekend voorzitterschap.

Afbeelding
v.l.n.r Ingrid Verkuijlen (vicevoorzitter Platform Toerisme Maashorst), Burgemeester Hans
van der Pas, Wethouder Jeroen van den Heuvel en Ben Maathuis (voorzitter
Platform Toerisme Maashorst)
Ondernemend Bernheze 39 minuten geleden Lancering toeristisch magazine Explore Maashorst
Afbeelding
Sport 9 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 21 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze gisteren Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein