Afbeelding

Zonnebloem Nistelrode organiseerde muziekmiddag met Nine o’Clock

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - De gasten en vrijwilligers van Zonnebloem Nistelrode mochten zondag 25 februari genieten van een middag vol sfeervolle liedjes van de enthousiaste band Nine o’ Clock.
Vorig jaar werd al kennisgemaakt met deze veelzijdige Nisseroise band en op veler verzoek is zij dus weer uitgenodigd voor een optreden in het 75ste jubileumjaar van Zonnebloem Nistelrode.

De middag begon natuurlijk met een kopje koffie of thee met wat lekkers en daarna ginen de aanwezigen er eens goed voor zitten om te luisteren naar alles wat de leuke band te bieden had. De band speelde schitterende nummers, zoals ‘Hallelujah’, ‘Stand by me’, ‘The Pianoman’, en ‘I’m on fire’. Zodra de eerste muzikale noten de zaal in zweefden, was het voor iedereen een mooie herkenning. 

In de pauze was er tijd voor een consumptie en kwamen er hapjes op tafel en tijdens de loterij werden er flink wat prijzen uitgedeeld.

Na de pauze mochten de aanwezigen weer verder genieten van de muziek en werd er zelfs nog even gedanst. De middag vloog voorbij en rond 16.30 uur kwam er een einde aan deze geweldige, muzikale uurtjes. Bedankt Nine o’ Clock voor de geweldige middag!

Dank ook aan alle vrijwilligers die zich die middag weer hebben ingezet om alles in goede banen te leiden. 

Tekst: Riny Gijselhart

Afbeelding
Sport 8 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 19 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 22 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum