Afbeelding
www.bernheze.org

Bernheze Bespreekt

Welzijn & Maatschappij

BERNHEZE - De gemeente organiseert donderdag 28 maart de allereerste editie van Bernheze Bespreekt bij de Heische Hoeve in Loosbroek. Een bijeenkomst voor (alle) inwoners, ondernemers en ketenpartners uit en van onze gemeente. Tijdens Bernheze Bespreekt gaan we het gesprek aan over allerlei onderwerpen, aan verschillende tafels. We kondigden eerder via social media al aan het over de omgevingsvisie (festival van de toekomst), het Bestuursprogramma en de woonzorgvisie te willen hebben. Inmiddels is het volledige programma bekend en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de verschillende deelsessies via samenbernheze.nl.

Het college van Burgemeester en Wethouders nodigt jou hierbij van harte uit deel te nemen aan Bernheze Bespreekt.

Programma
Bernheze Bespreekt opent op 28 maart haar deuren om 11.30 uur. Om 12.15 uur start het programma. Er staan tien deelsessies op het programma waarvoor deelnemers zich kunnen inschrijven. Op www.samenbernheze.nl/bernheze+bespreekt kun je het volledige overzicht van alle deelsessies vinden.

Het laatste onderdeel van het programma is de omgevingsvisie, Festival van de Toekomst, waarbij de partners van de omgevingsvisie via een symbolische handeling het proces om tot een omgevingsvisie te komen met elkaar vieren en gezamenlijk het vizier zetten op de toekomst.

Inschrijven kan nog tot en met zondag 10 maart. Vriendelijk verzoek daarvoor het formulier te gebruiken dat op www.samenbernheze.nl beschikbaar is.

Zorg dat je erbij bent! Het belooft een mooie dag te worden.