Annie Kanters en Dorie van der Lee
Annie Kanters en Dorie van der Lee

Annie en Dorie winnen Sint-Nicolaasbridgedrive

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - In CC Nesterlé werd 1 december de Sint- Nicolaasdrive gespeeld. Veertien paren hadden zich voor deze traditionele drive aangemeld.

Er was een jarige die trakteerde, er was een consumptiebon en ook wat hartigs later op de middag. Er zou begonnen worden met uiteraard een gedicht, maar tot ieders grote verrassing kwam de Goedheiligman mét zijn roetpiet een kijkje nemen. Hilariteit alom en dit duo werd dan ook van harte toegezongen. Een mooier begin kun je niet hebben. Willy Muytjens werd door de deelnemers bedankt voor haar inzet met een prachtige emmer vol heerlijkheden én een prachtig gedicht. Op deze drive werd niet met geld gespeeld en door de komst van het computeruitrekensysteem worden er geen scorekaartjes meer ingevuld, maar komt de uitslag meteen op de computer te staan. Deze aanschaf is te danken door een gift van KBO-Brabant, een bijdrage van KBO Nistelrode én stichting Vrienden van Welzijnszorg voor Ouderen in Nistelrode.

Na een heel gezellige middag werd de uitslag bekendgemaakt. Annie Kanters en Dorie van der Lee werden een met een prachtige score van 61.90 procent. Zij mochten niet een, maar twee cadeautjes van de prijzentafel nemen. Een tweede plaats was er voor Anja van de Graaf en Willy Muytjens met 59.13 procent. Gerard van Dijk en Noud van Hoorn werden derde met 57.94 procent.

Voor twee zieken van de vrijdagmiddagbridge was er een attentie.

Afbeelding