Afbeelding

Kerstpakketten Kerken in Bernheze

Welzijn & Maatschappij

BERNHEZE - We leven in een tijd die veel problemen met zich meebrengt. Voor menig inwoner en voor vluchtelingen uit Oekraïne en andere landen, is het moeilijk om het hoofd boven water te houden. Het is voor hen lastig om elke dag een goede maaltijd op tafel te zetten, laat staan met de feestdagen iets extra’s. 

De geloofsgemeenschappen van parochie ‘De Goede Herder’ roepen alle inwoners op om deze groep mensen een mooie Kerst te bezorgen. Dat kan door het doneren van houdbare levensmiddelen en persoonlijke verzorgingsproducten. Geen kleding of speelgoed. Van de ingezamelde spullen zullen mooie kerstpakketten worden samengesteld. De pakketten kunnen worden thuisbezorgd of afgehaald worden.

Inleveradressen en tijden: voor Heesch in het parochiecentrum aan de Kerkstraat vanaf donderdag 14 december tot dinsdag 19 december. Open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Voor Nistelrode vanaf donderdag 14 december tot dinsdag 19 december aan de Lindestraat 6 onder de overkapping. Vanaf 09.00 tot 20.00 uur. Voor Vorstenbosch vanaf donderdag 14 december tot dinsdag 19 december in het portaal van de kerk aan de Kerkstraat 2. Vanaf 9.00 tot 20.00 uur.

Mocht je medemensen kennen die deze hulp kunnen gebruiken? Dan vragen wij je om dit kenbaar te maken bij de coördinator van deze actie, Hennie van den Brand hennievdbrand@outlook.com 0610402525.

Namens parochie ‘De Goede Herder’ danken wij je voor het begrip en medewerking.