Afbeelding

200-jarige koninklijke fanfare komt oud ijzer ophalen

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER - Meerdere aanhangers rijden zaterdag 14 oktober door Heeswijk. Niet om groen afval weg te brengen, maar om oud ijzer te verzamelen. Jouw oud ijzer! 

Verzamel het en leg het klaar. De fanfare gebruikt de opbrengsten om kostbare muziekinstrumenten te onderhouden of nieuwe aan te schaffen die daarna worden uitgeleend aan de muzikanten van de vereniging. Oud ijzer voor nieuw koper.

Een paar dagen voor 14 oktober ontvang je een raambiljet. Als je dat biljet goed zichtbaar ophangt, komt een van de aanhangwagens bij je aan de deur en wordt het ijzer opgehaald. Je kunt ook een e-mail sturen of bellen. Er wordt dan een andere afspraak met je gemaakt.
Bel 06-25543733 of mail oudijzer@koninklijkefanfare.nl.

Wat wordt 14 oktober opgehaald? 
Op die dag worden oude metalen, zoals radiatoren, zinken dakgoten, (dak)lood, aluminium, koper, elektromotoren, pompen, verwarmingsketels, elektriciteitskabels, auto accu’s, velgen zonder band, lege gasflessen, fietsen, kruiwagens en elektrisch gereedschap opgehaald. Huishoudelijke apparaten, mits deze grotendeels van metaal zijn, zoals wasmachines, drogers, ovens, computers, mobieltjes en zonnebanken worden eveneens opgehaald door de fanfare.

Wat wordt 14 oktober niet opgehaald?
Apparaten die chemicaliën bevatten, zoals brandblussers, koelkasten en vriezers of zaken die grotendeels van plastic zijn, zoals waterkokers, stofzuigers, radio’s, beeldschermen en bureaustoelen worden niet opgehaald.

www.koninklijkefanfare.nl

Afbeelding
Sport 2 uur geleden Herman van de Wijst wint snerttoernooi Jeu de Boulesclub Die Lé 2024
Afbeelding
Sport 23 uur geleden JO15-2 wil heel graag de sponsoren bedanken
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Basisschool Op Weg op ontdekkingstocht bij Cultuurkapel Vorstenbosch
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Vier keer leuk in CC Nesterlé
Afbeelding
Natuur & Dieren gisteren IVN Bernheze ondersteunt ontmoetingstuin Servaes
Afbeelding
Kunst & Cultuur 26 feb, 10:37 Carnavalsmiddag voor senioren