Afbeelding

Gebruikte laptops krijgen nieuw leven!

Welzijn & Maatschappij

BERNHEZE - In een wereld waar technologie voortdurend evolueert en oude computers en laptops snel verouderd raken, heeft vrijwilliger Wim van Nistelrooij van ONS welzijn een briljant initiatief genomen. Hij heeft jaren geleden besloten om gebruikte laptops en computers een tweede kans te geven door ze op te schonen en klaar te maken voor een nieuwe eigenaar.

Inwoners uit de gemeente Bernheze zijn blij met Wim en brengen regelmatig laptops en computers naar hem toe. Wim maakt de laptops gebruiksklaar, om vervolgens een ander blij te maken. Zodra de laptop of computer gereed is, zorgt ONS welzijn ervoor dat deze apparaten een goede bestemming krijgen. De afgelopen jaren zijn heel veel kinderen en volwassenen uit onze gemeente blij gemaakt met een van deze laptops en computers. De apparaten komen terecht bij diegenen die dit het hardst nodig hebben. 

Met het oog op het succes blijft ONS welzijn doorgaan met dit project. Dus als je graag een gebruikte computer of laptop wilt hebben, kun je contact opnemen met ONS welzijn, met Ank Meertens via 06-14342803. En vergeet niet, dit geldt ook als je nog een computer of laptop wilt schenken.

Afbeelding
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 17 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 18 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 20 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 21 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 21 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 21 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze