Afbeelding

Thema avond: Omgaan met stress

Welzijn & Maatschappij

HEESCH -  Stichting Gezondheidsvoorlichting Heesch organiseert een voorlichting in CC De Pas met als thema ‘Omgaan met stress’’ op dinsdag 28 maart om 19.30 uur.  

Hiervoor is Christel van Munster uitgenodigd. Zij werkt als POH-GGZ, praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke gezondheidszorg. In de praktijk komt zij dagelijks met mensen in aanraking die vastlopen in het leven door stress.

Stress hoort bij ons leven en is niet per definitie ongezond. We kunnen als mens heel wat spanning aan. Op voorwaarde dat daar voldoende ontspanning tegenover staat en alles in balans blijft met elkaar. In de huidige maatschappij kan er veel van ons worden gevraagd, en bij steeds meer mensen raakt de balans soms zoek. Het is mogelijk om op een goede manier om te gaan met stress en spanning. Christel gaat in op de termen stress en energie en kijkt naar mogelijke oorzaken en kenmerken van stress. Want wat geeft je energie? Wat kost je energie? En welke mogelijkheden zijn er allemaal om de balans voor jezelf terug te vinden?

Op deze avond krijg je handvatten om op een andere manier met stress om te gaan. Iedereen is van harte welkom op deze gratis thema-avond.

Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Voor eventuele vragen kun je bellen naar 06-21599425.