Afbeelding

KBO Koffieochtend met verzameling deskundige

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER - Donderdag 26 januari organiseren KBO’s Heeswijk-Dinther koffieochtend met een echte ‘Verzameling deskundige’!

Hein Kremers uit Berlicum neemt iedereen mee in de wereld van ‘verzamelen’. Hein is met pensioen en heeft gewerkt voor diverse overheden in Nederland en in het buitenland. Heeft zelf diverse verzamelingen of intussen weer opgeruimd onder het motto: ‘Het hebben van de zaak is het einde van het vermaak.’

Hij is bekend met een veelheid aan verzamelingen: Of het nu gaat om ruimtevaartbrieven, postzegels van diverse koloniën, munten, ansichtkaarten, enzovoorts. Tevens is of was hij lid van diverse lokale en landelijke organisaties, doet taxaties en is bekend met veilingen in binnen- en buitenland en heeft regelmatig mee geholpen nalatenschappen ergens netjes onder te brengen.

‘’Mannen verzamelen en vrouwen ruim op. Is het rommel of was het een investering?”. Beide kanten van die medaille wil hij graag met jullie bespreken. Verzamelen kan leuk zijn. Met name aanleiding voor contact met andere mensen. Maar het kan er ook toe leiden dat verhuisdozen vol spullen jarenlang op zolders blijven staan. ’t Is sund zeggen ze dan. Wat doe je daar dan mee? Hoe pak je dat aan? Kunnen er ook nog juridische en fiscale voetangels en klemmen zijn bij het achterlaten van een nalatenschap? Graag wil hij voorbeelden daarvan laten zien en bespreken.

Iedereen is van harte welkom bij de koffieochtend om 10.00 uur in CC Servaes. Koffie en thee zijn gratis.