Afbeelding

Herstart ‘Dorpsgenoten in gesprek’

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER/LOOSBROEK - In samenwerking met Samen Sterk voor Welzijn en Zorg worden binnenkort opnieuw bijeenkomsten georganiseerd voor partners/mantelzorgers van mensen met dementie. 

In een vertrouwelijke en veilige sfeer kunnen de deelnemers hun verhaal kwijt en kunnen zij ook van elkaar horen hoe anderen omgaan met de veranderingen die door dementie ontstaan. Voorbeelden van onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn verlies, verandering in contact met je partner en onbegrip vanuit de omgeving. 

Het uitgangspunt van de gesprekken is dat besproken wordt waar iedereen tegenaan loopt. Het kan fijn zijn om je ervaringen te kunnen delen.
In Heeswijk-Dinther worden de bijeenkomsten op woensdagmiddag gehouden. Er zullen in totaal vier bijeenkomsten zijn, met steeds enkele weken ertussen.

De eerste bijeenkomst is woensdagmiddag 1 maart, de locatie zal tijdig bekendgemaakt worden. De gesprekken worden begeleid door Coby van Druenen-van Liempt en Margreet Verboon. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Geef je op en/of stel een vraag door te mailen naar margreetverboon@hotmail.com.