Afbeelding

‘Heesch durf te vragen’ zoekt nieuwe vrijwilligers

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Het hele jaar 2022 zijn aan de circa 40 vrijwilligers van Samen Heesch 120 vragen gesteld en zij wisten daarvan een kleine 100 op te lossen. We hebben een enthousiaste groep vrijwilligers die van zowel Dorpsplein Heesch, Graag Gedaan en Wij Heesch afkomstig zijn. Wel zo makkelijk dat we nu allemaal verenigd zijn onder de noemer ‘Samen Heesch’. Graag maken we onze groep nog veel groter en slagvaardiger.

Elke week staat er een advertentie van Samen Heesch in DeMooiBernhezeKrant. Niet alleen voor ‘Heesch durf te vragen’, maar ook voor onze andere activiteiten zoals de ontmoetingsmiddagen op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag, cursus valpreventie en lekker eten in de Kookkamer Heesch. Allemaal activiteiten die via www.samenheesch.nl nader worden toegelicht en belangstellenden van harte uitnodigen.

Donderdagavond 12 januari volgde een aantal van onze vrijwilligers een cursus in het leren herkennen van de eerste tekenen van dementie en hoe hiermee om te gaan. De cursus was op uitnodiging van de Stichting Dementievriendelijk Bernheze in samenwerking met de stichting Alzheimer Nederland.

Een leerzame avond en een goed begin van het jaar. Bijscholing van vrijwilligers zal dit jaar zeker aandacht krijgen. Elkaar ontmoeten ook.

Dus als jou dit aanspreekt en je wat tijd over hebt voor een ander, meld je dan snel aan! Telefonisch, via de app 06-12997409 of mail vraag@samenheesch.nl

En als je een vraag hebt, kun je hier natuurlijk ook terecht.