Afbeelding

KBO sinterklaasdrive

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Het was vrijdag 25 november druk in CC Nesterlé waar de bridgers van de KBO bijeenkwamen. Twee jaar kon men de traditionele Sint-Nicolaasdrive niet spelen. 24 paren zich aangemeld en ze hadden er zin in. Een leuke prijzentafel stond klaar en er zou voor iedereen een prijsje zijn. De middag werd uiteraard begonnen met een gedicht.

Er werd om geld gespeeld. Elk paar kreeg bij binnenkomst € 6.000,- uitgereikt. Degene die na afloop de meeste winst had gemaakt, mocht als eerste een prijs uitzoeken. Die eer kwam Nelly van Vugt en Mieke Schram toe. Iedereen had een consumptiebon gekregen en na afloop, het aantal spellen werd iets ingekort in verband met het voetballen, ging iedereen ook nog met een chocoladeletter naar huis.

Deze drive was het hoogtepunt van de middag, maar er was ook nog de uitreiking van de laddercompetitie. Na twaalf middagen spelen worden de acht beste scores opgeteld en de winnaar wordt dan diegene met het hoogste gemiddelde. Bob Janssen was de gelukkige en mocht een fles wijn mee naar huis nemen. Hij scoorde maar liefs 62.99 procent. Frank Janssen werd tweede met 60.16 procent.

Er was ook een attentie voor Bets v.d. Broek; zij kwam het dichtst bij de 50.00 procent. Ook de twee personen die als laatste aantikten, kregen een verrassing. 

Iedereen kan terugkijken op een zeer gezellige middag.

Bob Janssen
Afbeelding
Sport 2 uur geleden Herman van de Wijst wint snerttoernooi Jeu de Boulesclub Die Lé 2024
Afbeelding
Sport 23 uur geleden JO15-2 wil heel graag de sponsoren bedanken
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Basisschool Op Weg op ontdekkingstocht bij Cultuurkapel Vorstenbosch
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Vier keer leuk in CC Nesterlé
Afbeelding
Natuur & Dieren gisteren IVN Bernheze ondersteunt ontmoetingstuin Servaes
Afbeelding
Kunst & Cultuur 26 feb, 10:37 Carnavalsmiddag voor senioren