Afbeelding

Hoe werkt gastlenen bij de bibliotheek?

Welzijn & Maatschappij

BERNHEZE - Gastlenen is snel en makkelijk geregeld. Neem de eerste keer dat je naar een gastbibliotheek gaat je bibliotheekpas en een geldig identiteitsbewijs mee. Van de gastbibliotheek krijg je een aparte bibliotheekpas waarmee je meteen kunt lenen. Bij volgende bezoeken is alleen de pas van de gastbibliotheek nodig.

Voor het landelijke lenen mag je zoveel materialen lenen als van de gastbibliotheek mag. Dit aantal komt bovenop het aantal te lenen materialen uit de eigen bibliotheek. Het inleveren van de materialen mag bij de gastbibliotheek, maar ook bij je eigen bibliotheek. Gastlenen wordt automatisch verlengd zolang je abonnement bij je eigen bibliotheek aan de voorwaarden voldoet.

Boek me!
Voor iedereen die geen lid is van een openbare bibliotheek, maar wel eenmalig bibliotheekmaterialen wil lenen, hebben we een extra service: Boek me! Na betaling van € 8,- mogen vijf boeken geleend worden. Als je daarna voor een jaarabonnement kiest, halen we de € 8,- van het eerste abonnementsgeld af.

Meer info...klik hier

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 1 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 4 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur gisteren Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze