Afbeelding

The Winning Mood

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Ontspanningsvereniging The Winning Mood 1977 heeft het door corona verlate kaart- en biljartseizoen afgesloten met de jaarvergadering. Op deze goed bezochte vergadering zijn de overleden leden van 2021 herdacht. Met name Riet Geurden en Miet van Kesteren, en de overige overleden dierbaren. Bij de bestuursverkiezing zijn Joke de Wit en Geert van Dijk bij acclamatie herkozen.

De eindstanden bij kaarten en biljarten zijn bij het jokeren:

1ste Thea van der Wijst
2de Ria Hanenberg
3de  Piet van der Wijst.

Bij het rikken
1ste Jan van Nuland
2de Piet Jacobs
3de Ben Elschot.

Bij het libre biljarten
1ste Geert van Dijk
2de P. vd Elzen
3de Theo Verstraten.

Bij het bandstoten
1ste Geert van Dijk
2de P. vd Elzen
3e R. Cuijpers.

Op het einde van de vergadering bood het bestuur aan iedereen een consumptie aan, waarna nog gezellig is nagebuurt en een kaartje gelegd, of een spelletje biljart gespeeld.
Vanaf woensdag 1 juni start ook weer de wekelijkse fietstocht, start bij Eetcafé ’t Pumpke om 13.00 uur. De tochten worden door enkele leden van de vereniging uitgezet. Deelname is op eigen risico, de afstanden zijn ongeveer 25 kilometer.

The Winning Mood 1977 bestaat nu uit 51 leden, men zou graag zien dat er nieuwe leden aanmelden. Mocht je interesse gewekt zijn, kom gerust op een dinsdagmiddag binnenlopen, in de biljartruimte van CC Nesterlé en na half augustus ook weer op donderdagmiddag om wat van de ontspannen sfeer te proeven, en je aan te melden als lid van The Winning Mood 1977.

Heb je nog vragen of wil je graag informatie? Neem dan contact op met het secretariaat.
Het Erp 11
5388 CN Nistelrode
0412-611137.