Afbeelding

Geslaagde actie Berne Abdijbier voor Oekraïne

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER - Op het terrein van de Abdij van Berne is zaterdagavond 19 maart is Vier het leven, Vier de lente´ gevierd. Dat was weer de eerste thema-avond na twee jaar. Door de opkomst van ruim 200 personen werd het weer een gezellige, maar frisse avond; dit met ondersteuning van DJ Adje. Deze thema-avond stond ook in het teken van ´Vier het leven voor Oekraine´. Pastoor Joost Jansen heeft de actie nogmaals onder de aandacht gebracht en aangegeven dat de opbrengst voor 100 procent gebruikt gaat worden voor plaatselijke initiatieven voor de hulp aan de vluchtelingen. De aanwezigen hebben in grote getale het muntje van het glas geschonken en de stichting Berne Abdijbier heeft het aangevuld tot een mooi rond bedrag. De totale opbrengst van de avond is € 700,-; een mooi resultaat waarvoor hartelijk dank.

De volgende thema-avond ´Vier het leven, Vier de Zomer´ is 21 juni en dan is er weer livemuziek. Iedereen is dan ook weer van harte welkom.

Vrijwilligers van Berne Abdijbier zijn nu volop bezig het proeflokaal een facelift te geven. Dat is daarom gesloten tot en met vrijdag 1 april. Hierbij is iedereen uitgenodigd om vanaf zaterdag 2 april het resultaat te komen bekijken en meteen weer een lekker Berne Abdijbier te proeven. Vier het leven!

Afbeelding