Afbeelding

Aurora bedankt nieuwe leden en eenmalige donateurs

Welzijn & Maatschappij

HEESCH – Het is alweer enige weken geleden dat de Aurora flyeractie van start ging. Inmiddels is de actie afgelopen en blikt Aurora graag terug op een geslaagde uitkomst waar de fanfare dan ook graag de inwoners van Heesch hartelijk voor wil bedanken! 

Om de fanfare een gezonde toekomst te kunnen blijven geven, is het plan ontstaan om in deze coronatijd geen rondwandeling in één of meerdere wijken te doen, maar een flyeractie op touw te zetten. Het doel van deze flyeractie was dan ook om aandacht en waardering binnen Heesch te vragen voor deze muzikale vereniging. Op de flyer staat een QR-code die je leidde naar filmfragmenten waarop muzikanten van Aurora zowel individueel en als groep te zien en te horen zijn. Zoals je wellicht gezien hebt bestaat Aurora uit muzikanten van jong tot oud die samen musiceren. De fanfare is onwijs blij om mede te kunnen delen dat deze actie succesvol was en bedankt daarom graag iedereen die deze actie heeft beantwoord met een aanmelding als lid van Vriendenkring Fanfare Aurora of met een eenmalige donatie.

Nu de actie is afgelopen zal de QR-code om fanfare Aurora financieel te ondersteunen niet meer werken. Maar mocht je nog niet aan een financiële ondersteuning zijn toegekomen? Je kunt nog meedoen!  Aarzel niet en meld je aan bij penningmeester H. van Wanrooij van Vriendenkring Fanfare Aurora (Bijlesteel 7 in Heesch, 06-29526375), of kijk voor meer informatie op www.fanfare-aurora.nl. Je kunt ook altijd nog een eenmalige bijdrage leveren door een donatie te doen op NL 77 INGB 000 491 4109 ten name van Stg. Vriendenkring Fanfare Aurora. 

Er was ook een prijs verbonden aan deze flyeractie. De prijswinnaars zullen tijdens een trekking van de loterij bepaald worden en daarvoor zijn twee ere-voorzitters van Fanfare Aurora uitgenodigd om als waarnemer bij deze trekking aanwezig te zijn en de trekking te doen. Dit zal plaatsvinden op 21 december, tenzij de gedragsadviezen omtrent corona dat verhinderen. De prijswinnaars krijgen bericht.