Afbeelding

Zeer goede opbrengst Goede Doelen Week Heesch!

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Op 21 oktober is de voorlopige opbrengst van de Goede Doelen Week Heesch 2021 bekendgemaakt. En wat voor een opbrengst, bijna een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar! Dat komt vooral doordat de vrijwilligers dit jaar wel weer als vanouds langs de deuren van Heesch konden gaan. En dat heeft geleid tot heel veel donaties. Veel inwoners hebben een envelop met bijdrage meegegeven aan de collectant, of via de QR-code een bedrag overgemaakt. In totaal hebben ruim 1.600 huishoudens een bijdrage gegeven. Dat is ruim een kwart van alle huishoudens in Heesch!

Namens de deelnemende goede doelen bedankt Goede Doelen Week Heesch alle inwoners van Heesch van harte voor deze geweldige steun. Ook dank aan de vele bedrijven die de Goede Doelen Week Heesch hebben ondersteund, als financiële sponsor of met bijdragen in natura. En natuurlijk de 160 onmisbare vrijwilligers, die alle ruim zesduizend woningen in Heesch hebben bezocht.

In 2022 doen zij weer hun ronde door Heesch. Mogen wij ook dan weer rekenen op jouw steun?

Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 6 uur geleden Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 7 uur geleden 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 8 uur geleden Koningsdag in Nistelrode
Afbeelding
Kunst & Cultuur 9 uur geleden Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 10 uur geleden St. Buurtvoedselbos Bernheze
Afbeelding
Natuur & Dieren 10 uur geleden Stichting Buurtvoedselbos Bernheze