Afbeelding

Vrijwilligersdag KBO Heesch

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Alle vrijwilligers werden 22 oktober verwelkomd in het theatercafé van CC De Pas waar de sfeer vrolijk en ontspannen was. Voorzitter Piet Ceelen heette iedereen van harte welkom en ging daarna in op het belang van vrijwilligers, want zonder al die mensen zou het moeilijk zijn! Een terugblik op de geslaagde zomeractiviteiten bevestigde die stelling. De vrijwilligersmiddag had het thema ‘Samen’, daar draait het immers om in het leven. Er voor elkaar zijn en samen het leven kleur geven en er iets moois van maken. 

Met z’n allen werden verschillende borrelhapjes gemaakt waarbij vanzelfsprekend hygiëne en coronaregels nauwkeurig in de gaten gehouden werden. Alle aanwezigen waren erg enthousiast bezig. Zo ontstond er in de hal een verrukkelijk buffet dat ‘Samen’ was gemaakt en dat ook ‘Samen’ werd opgegeten, maar eerst moest er een cryptische puzzel worden opgelost. Heerlijk! Na de heerlijke desserts werden de winnaars van de puzzel bekendgemaakt.

Deze geweldige vrijwilligersmiddag werd afgesloten met een oproep van de voorzitter om niet te vergeten om nog te stemmen op KBO-Heesch bij Rabo ClubSupport.

Afbeelding