Afbeelding

De toekomst van Vorstenbosch

Welzijn & Maatschappij

VORSTENBOSCH - We wonen in een mooi dorp waar de laatste jaren veel mooie zaken zijn gerealiseerd zoals MFA De Stuik, Bergakkers III en het speelveld bij de school. Het dorp blijft echter in beweging en het is belangrijk om te blijven inspelen op de wensen van de inwoners. Leefbaarheid is belangrijk en de Dorpsraad heeft hierin een grote rol. De Dorpsraad is al langer in gesprek met de gemeente over het verder verbeteren van de leefbaarheid in Vorstenbosch en wat hiervoor nodig is. Daar hebben wij echter jouw hulp bij nodig! 

De Dorpsraad wil graag met jou in gesprek over de toekomst van Vorstenbosch. Wat vinden de bewoners van Vorstenbosch belangrijk voor de leefbaarheid van Vorstenbosch in de komende tien jaar? Wij willen dit doen in meerdere sessies om de behoeftes van verschillende doelgroepen goed in beeld te krijgen. Hierbij is gekozen voor een sessie voor jong volwassen (minimaal 18+), volwassen en senioren (55+). Behalve het informatieve gedeelte, moeten de sessies ook bovenal gezellig zijn. 

Locatie: MFA De Stuik

Belangrijke info
Vooraf aanmelden is niet nodig. Wel vragen we bij de ingang om een coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Ga voor meer informatie naar www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs.

29 september – vanaf 19.30 uur
55+: Informatieve sessie en amusement met medewerking van Cabaretgroepje Witte Gè Da Nog

6 oktober – vanaf 20.00 uur
Jong volwassenen (18+): Informatieve sessie en meezingbingo met medewerking van Giel de Winter

13 oktober – vanaf 20.00 uur
Volwassenen: Informatieve sessie en meezingbingo met medewerking van Freddy van den Elzen en Frank Mulders

Nog te bepalen datum: Aanvullende sessie voor een afvaardiging van de buurtverenigingen, meer informatie hierover volgt nog

We hopen je te zien tijdens één van deze sessies!