Afbeelding

Bijeenkomst mantelzorgers NAH - getroffenen

Welzijn & Maatschappij

BERNHEZE - Op 23 september vindt er een bijeenkomst plaats voor mantelzorgers van NAH getroffenen. Deze bijeenkomst, georganiseerd door Hersenletsel.nl regio Noord-Brabant, is de eerste in een reeks van vier. De bijeenkomst is voor partners, kinderen en ouders die zorgen voor een dierbare die getroffen is door NAH (niet-aangeboren hersenletsel). De bijeenkomst vindt plaats bij Zorgboerderij Van Der Wijst in Vorstenbosch. 

Brigitte Gevers (58), mantelzorger van echtgenoot Jos en NAH-ambassadeur van de regio NoordBrabant, leidt de bijeenkomst en coördineert de gespreksthema’s. “We gaan in een vertrouwde, rustige sfeer in gesprek met de mantelzorgers. Zij kunnen hun verhaal vertellen en tegen welke problemen ze aanlopen, wat ze moeilijk vinden of waar ze behoefte aan hebben. Iedereen kan een gespreksthema aankaarten. 

Mantelzorgers vinden tijdens de bijeenkomst begrip, (h)erkenning, een luisterend oor en gelijkgestemden die in eenzelfde situatie zitten.
Locatie: Zorgboerderij Van der Wijst, Derptweg 12 in Vorstenbosch
Datum: 23 september 2021, van 10.00 tot 12.00 uur
Aanmelden: Via de aanmeldknop op de agenda van www.hersenletsel.nl/noord-brabant of via een email naar nahmantelzorgUden@gmail.com.

In verband met de coronamaatregelen geldt: vol is vol. Voor leden van Hersenletsel.nl is de toegang gratis; niet-leden betalen € 2,50.