Afbeelding

MFA De Stuik in Vorstenbosch in kerstsfeer

Welzijn & Maatschappij

VORSTENBOSCH - Bij MFA De Stuik zijn ze al druk bezig met het voorbereiden van MFA De Stuik in Kerstsfeer 2021 want na corona zou het fijn zijn om weer samen kerst te mogen vieren! Het gaat plaatsvinden op zaterdag 11 december. Het gemeenschapshuis heeft een donatie ontvangen van het Postcodeloterijbuurtfonds en dit jaar is men van plan om het groots aan te pakken, in alle zalen activiteiten aan te bieden en heel MFA De Stuik in kerstsfeer te dompelen. Doe jij ook mee?  

Wij zoeken talent op allerlei vlakken; verkooptalenten, standhouders, muziektalenten, kooktalenten, muziekgroepen, zangers, artiesten, bloemschikkers die kerststukken maken en verenigingen die een doe-activiteit willen doen voor het publiek (eventueel voor een goed doel). Ook een kerstman, een levende kerststal, goochelaars, verhalenvertellers enzovoorts zijn welkom! Alles is natuurlijk volgens de dan geldende coronaregels. 

Doe je mee om er samen weer een goede kerst van te maken?

Wil je je aanmelden of nog eerst wat meer informatie ontvangen? Graag dan vóór 1 september een mailtje sturen naar info@de-stuik.nl of bel 06-20480277. Ook een briefje in de brievenbus van MFA De Stuik deponeren is prima!