ONS Welzijn
ONS Welzijn

Alzheimer Café online

Welzijn & Maatschappij

BERNHEZE - Misschien heb jezelf of ken je iemand die onlangs de diagnose Alzheimer of een andere vorm van dementie heeft gekregen en heb je hier vragen over. De gebruikelijke avonden waarbij iedereen live welkom is worden na de zomer weer georganiseerd. Ditmaal een live stream uur, dus online via de computer.

Er zullen vanuit de Meteoor 14 juni van 19.30 tot 20.30 uur een viertal mensen aanwezig zijn om op vragen te antwoorden waaronder een casemanager dementie, een consulent belevingsgerichte zorg, een sociaal werker en een vrijwilliger van Samen Dementievriendelijk/Alzheimer Nederland. Mensen die vragen hebben kunnen die stellen door een mailtje te sturen voor 5 juni aanstaande naar alzheimercafeoss@ons-welzijn.nl. Denk aan vragen zoals: welke activiteiten zijn er in de omgeving, wat is een casemanager en wat kan die betekenen, hoe kan ik hulp bieden aan mijn buurvrouw, hoe kan ik een naaste met dementie overhalen met me te gaan wandelen?

Iedereen die dat wenst krijgt vooraf een link doorgestuurd en krijgt dan ook een korte uitleg van google meet. Geïnteresseerden kunnen uiteraard ook op de avond zelf via de chat vragen stellen.

Voor overige vragen kun je terecht bij: Hetty van Amstel-van Breda 06-35111821