Afbeelding

Zwaailicht en sirene aan… hulpverleners bedankt voor jullie goede zorg!

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Dinsdag 6 februari werden de eerste presentjes uitgereikt aan één van de vele posten in de regio. Twee bestuursleden van WIJ, HEESCH bezochten Brandweerpost Heeswijk. Daar werd aan de commandant een brief overhandigd waarin zijn team door WIJ, HEESCH wordt bedankt voor hun inzet en goede zorg in deze vreemde tijd. Voor iedere brandweermedewerker een lekker chocoladepresentje en daarbij, door kinderen in Heesch persoonlijk gemaakte tekeningen.

Met gepaste spoed werden vervolgens de daaropvolgende dagen ook de posten in Nistelrode en Heesch bezocht om ook hier de hulpverleners in het zonnetje te zetten. Naast de brandweer hebben WIJ ook de Ambulanceposten in Oss en Uden verrast met deze presentjes.

Waarom? Omdat WIJ van mening zijn, dat al deze hardwerkende mensen een blijk van waardering verdienen. Ja, het is hun werk maar steeds meer beseffen WIJ ons allen, dat deze mensen kiezen voor dit beroep vanuit hun hart. Zeker voeren zij hun werk uit, maar als hulpverlener toch iedere keer weer met net dat extra beetje meer!

Afgelopen jaar hoorden WIJ met ons allen bijna dagelijks sirenes; ambulances, maar ook brandweer en politie. Deze mensen staan aan de voorkant en zetten zich in voor ons allen. Wanneer WIJ veilig thuis zitten met ons gezin, zijn ZIJ druk bezig en onderweg om mensen te redden. Dat verdient onze waardering!

Ook WIJ kunnen misschien iets voor jou betekenen… Bel of mail gerust naar ons!

Stichting WIJ, HEESCH
06-12997409
info@wijheesch.nl
www.wijheesch.nl