Afbeelding

CC De Pas groeit!

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - Het bestuur van Stichting De Pas, die het gemeenschapshuis CC De Pas aan de Misse in Heesch sinds 1 januari 2021 onder haar hoede heeft, is uitgebreid. Ook komen de eerste initiatieven van vrijwilligers weer binnen!

In de eerste weken van het bestaan van het nieuwe bestuur van CC De Pas zijn de bestuursleden druk aan de slag gegaan. Eerst alles inventariseren en een goede foto van de huidige situatie maken. Daarna de nieuwe richting en invulling van CC De Pas gaan bepalen. Eén van de bestuursleden kon zich niet vinden in deze aanpak en er is besloten om niet met elkaar verder te gaan. Het bestuur is ook op zoek gegaan naar versterking voor deze grote klus. Petra van Teeffelen en Audrey Alards zijn bereid gevonden aan dit bestuur deel te nemen. Het bestuur is nog op zoek naar een goede penningmeester om de samenstelling compleet te maken.

CC De Pas groeit niet alleen met bestuursleden, maar wil ook groeien met vrijwilligers. Zij zijn een belangrijke bron voor de levensvatbaarheid van het gemeenschapshuis. De eerste reacties vanuit de omgeving zijn al binnengekomen en daar is het bestuur erg blij mee. Alle ideeën en initiatieven zijn van harte welkom. Iedereen met enthousiasme kan zich melden bij de beheerder van CC De Pas, Hans Alferink. Dit kan via hans@de-pas.nl. In de loop van dit jaar zal men dan om tafel gaan om te kijken hoe dit kan passen in de nieuwe visie van CC De Pas!