Fotowedstrijd
Fotowedstrijd

Fotowedstrijd: ‘Thuis’

Welzijn & Maatschappij

BERNHEZE - De redactie van DeMooiBernhezeKrant en www.mooibernheze.nl houden een fotowedstrijd met dit jaar als onderwerp ‘Thuis’. De komende feestdagen blijft iedereen zoveel mogelijk thuis. Laat je creativiteit de vrije loop en laat zien wat er op fotografisch gebied allemaal mogelijk is. Hierbij alvast wat voorbeelden zodat je ziet wat er allemaal mogelijk is. 

De fotowedstrijd staat open voor alle lezers van DeMooiBernhezeKrant en www.mooibernheze.nl. Professionele fotografen en medewerkers van DeMooiBernhezeKrant en de www.mooibernheze.nl zijn van deelname uitgesloten.

De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden (in JPG formaat, resolutie 300 DPI en tenminste 1MB groot). Stuur geen archiefopnamen maar alleen recent gemaakte foto’s. Ook toelichtingen op of bij de foto’s zijn niet nodig; de foto moet het verhaal zelf vertellen. Bedenk ook dat foto’s vaak pas mooi worden als er mensen op staan!

Iedere deelnemer aan de wedstrijd mag maximaal drie foto’s sturen naar de redactie. Stuur een mail naar info@demooibernhezekrant.nl met vermelding ‘fotowedstrijd’.
Vergeet niet om duidelijk je naam, adres en telefoonnummer te vermelden. Insturen kan tot en met 19 januari.

De foto’s worden beoordeeld door een jury die bestaat uit fotografen van DeMooiBernhezeKrant, bijgestaan door fotograaf Wim Roefs uit Loosbroek. Zij kiezen uit de ingezonden foto’s de drie mooiste, die beloond zullen worden met de eerste tot en met derde prijs. Beoordelingsmaatstaven hierbij zijn originaliteit, creativiteit, compositie en kwaliteit.

De winnaars krijgen hun winnende foto op:

1e Prijs
Full colour print op een aluminiumplaat van 80x60 cm t.w.v. € 35,-

2e Prijs
Full colour foto op canvas 90x60 cm t.w.v. € 27,50

3e Prijs
Full colour poster op fotopapier 60x85 cm t.w.v. € 22,50

Alle prijzen zijn aangeboden door Mario Super Size XL

De winnende foto’s worden bekendgemaakt en gepubliceerd in DeMooiBernhezeKrant in week 5. Uit de ingezonden foto’s wordt bovendien een selectie gemaakt die op www.mooibernheze.nl wordt gepubliceerd.

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 7 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 9 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum
Afbeelding
Natuur & Dieren 19 apr, 08:04 St. Buurtvoedselbos Bernheze