Strand jeu de boules
Strand jeu de boules

Strand jeu de boules

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Wil je je aan het eind van de vakantie nog eens in Frankrijk wanen? Lekker de hele dag in het zonnetje genieten van de natuur, het water en tegelijkertijd ontspannen een balletje gooien? Schrijf je dan nu in voor het Strand Jeu de Boules Nistelrode!

Na twee succesvolle edities wordt zondag 25 augustus 2019 het derde Strand Jeu de Boules Nistelrode georganiseerd. Deze keer niet midden in het dorp, omdat het kunstmatige strand helaas te duur was om aan te leggen, maar midden in de natuur. Bij de blokhut Achter ’t Veerhuis aan Achter de Berg verrijst een klein Frankrijk in Nistelrode. Direct aan het water op het strand kunnen geoefende en ongeoefende boulers het daar tegen elkaar opnemen en in een ontspannen sfeer bepalen wie de beste van de dag is. In tweetallen wordt gestreden om de medailles en de eeuwige roem. De vraag is zoals ieder jaar of de ervaren spelers overweg kunnen met het zware zand of dat er kapers op de kust komen die stiekem de hele zomer in Frankrijk hebben geoefend.

Het toernooi is een uitgelezen kans voor deelnemers om eens kennis te maken met een jeu-de-boules spel. Heb je een oma, opa, moeder, vader, oom of tante die altijd aan het opscheppen is over zijn of haar jeu-de-boules kwaliteiten? Nu heb je de kans ze eens uit te dagen. Geef jezelf en meteen ook die zogenoemde professionals op. Per koppel betaalt men slechts € 8,- voor deelname en voor jeu-de-boules ballen wordt gezorgd.

De organisatie moet het helaas vanaf dit jaar doen zonder kartrekker Jan Wijnen, maar gelukkig heeft zijn nicht Heidi zijn rol voor dit jaar overgenomen. Dit jaar is er ook de mogelijkheid om na het toernooi deel te nemen aan de gezamenlijke barbecue voor slechts € 10,- per persoon en zijn er drankjes en hapjes gedurende de dag verkrijgbaar. Ook kan iedereen meedingen voor prachtige prijzen in de loterij die na de prijsuitreiking zal worden gehouden.

Vanaf vandaag kan iedereen zich opgeven voor dit bijzondere evenement. Stuur een mail naar strandjeudeboules@gmail.com en geef je op! Het toernooi begint om 10.00 uur en om 17.30 ongeveer zal de prijsuitreiking zijn en de barbecue beginnen. Voor meer informatie kun je ook bellen met Lenie van de Ven (06-15385865) of Heidi Verwijst (06-53556982).

Graag tot ziens op 25 augustus!