Afbeelding

Gasten Horizon genieten van lichttoer

Vitaliteit

HEESCH - Op de parkeerplaats van sportpark De Braaken verzamelden donderdagmiddag 28 september 80 gasten die die dag, verdeeld over twee bussen, een bustocht gingen maken. 

Genietend van een mooie route ging de reis naar restaurant Het Lijssels Vertier in Liessel voor een heerlijk diner. Na het diner werd de reis vervolgd naar Eindhoven voor een lichtjestoer. Een tocht die gaat over het instant houden van de herinnering aan de bevrijding, maar ook over de sprookjes van licht. Alles bij elkaar een mooie en indrukwekkende tocht. Rond 21.30 uur kwamen de bussen weer aan in Heesch en kon iedereen tevreden weer naar huis.

Om zo’n activiteit mogelijk te maken, is Horizon Heesch onder andere afhankelijk van donaties. Elk jaar houdt de Horizon daarom een donateurswervingsactie. Dit jaar zullen vrijwilligers in week 41 in een aantal straten in Heesch langs de deuren gaan. Woon jij in de Biezenloop of Elzenseloop? Dan kun je in de week van 9 oktober de vrijwilligers aan de deur verwachten. Woon je niet in een van deze straten, maar wil je wel donateur worden? Kijk dan op www.horizon-heesch.nl.