Afbeelding

Dynamico moet Quintus in slotfase laten gaan

Sport

OSS – De handballers van Dynamico hadden donderdag 28 maart geen goede donderdag. In een vooruitgespeeld duel in de Mondriaanhal verloor de ploeg van scheidend trainer Damir Josipovic met 24-30 (rust 14-14).

De start was veelbelovend (5-1), maar langzaam maar zeker kwam Quintus terug. In de slotfase van de eerste helft werd het gelijk en bij de rust was er ook verschil tussen beide ploegen (14-14). In de tweede helft trokken de gasten uit Kwintsheul het initiatief naar zich toe, maar kon Dynamico gelukkig lang aanklampen. Bij 20-20 moest de thuisploeg de Zuid-Hollanders echter definitief laten gaan.

De eerstvolgende wedstrijd voor Dynamico is nu de Brabantse ‘derby’ tegen Tachos. Dat is zaterdag 6 april in De Rusheuvel, waar direct na het duel een dienstenveiling in de kantine zal worden gehouden.

Dynamico – Quintus 24-30 (14-14). Scores Dynamico: Wout van Iperen 6, Frank Loeffen 5, Cas Kerstens 4, Pim van Munster 2, Twan van Iperen 2, Merijn van Loon 1, Harm van Iperen 1, Erik Loeffen 1, Firouz Hosseini 1, Frennie Bens 1.

Afbeelding
Sport 8 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 20 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 22 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum