Afbeelding

Rösler Benelux steunt handbalvereniging Dynamico

Sport

OSS/HEESCH - Rösler Benelux doet een duit in het zakje voor de realisatie van de beachvelden op sportpark Amstelhoef. Met een driejarige sponsordeal steunt zij handbalvereniging Dynamico. “Het is mooi om bij te kunnen dragen aan iets nieuws en tastbaars”, zegt directielid Adjan Banken.

De totaalaanbieder voor oppervlaktetechniek heeft een goede indruk van de vereniging. En Banken kan het weten, want zijn dochter Luca (24) handbalt in het eerste damesteam. “Dynamico heeft heel goed het fusieproces doorlopen. Er werd de tijd genomen, maar daardoor is alles goed doordacht. Ik kan alleen maar positief zijn en ik hoop dat dit doorgezet en uitgebreid kan worden met, wie weet, ooit wel een eigen accommodatie (hal/clubhuis). De beachvelden zijn alvast een mooi begin.”

Banken heeft zelf een voetbalachtergrond en is door een hockeyende dochter ook lang en intensief betrokken geweest bij MHC Heesch. “Maar ik houd ook in het algemeen van sport. Dus toen Luca op haar 7de ging handballen, ben ik ook vaak gaan kijken en dat doe ik nu nog. Het dynamische, het tempo en de grote hoeveelheid energie vind ik prachtig om te zien.”

Rösler Benelux in Oss maakt deel uit van de internationale organisatie Rösler Oberflächentechnik GmbH; ‘s werelds grootste producent van machines en procesmedia op het gebied van ontbramen, polijsten, reinigen, stralen en AM-post processing. Rösler Benelux B.V. is een verkoop- en serviceorganisatie waar circa 50 personen werkzaam zijn. Banken: “Wij richten ons vooral op de industriële markt, maar alle exposure is mooi meegenomen. En het is natuurlijk ook een stukje gunnen naar Dynamico als vereniging.”

Afbeelding
Sport 8 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 20 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 22 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum