Afbeelding

JO15-2 wil heel graag de sponsoren bedanken

Sport

Becoss
Vanuit Becoss heeft JO15-2 trainingspakken, tassen en tenues gekregen! Becoss is een onafhankelijk werving- en selectiebureau dat zich met haar activiteiten volledig focust op specifieke segmenten van de arbeidsmarkt. Zij publiceert en creërt een helder overzicht in alle vacatures, beheert de binnenkomende sollicitaties en matchen kandidaten met het vacaturedossier. Deze positief onderscheidende werkwijze en verfrissende opvattingen hebben ertoe geleid dat Becoss een begrip is geworden in de arbeidsbemiddeling.

TOTALStone Nederland
Vanuit TOTALStone heeft JO15-2 trainingssets (zomer en winter) gekregen die zij dit seizoen mag lenen! Waar ooit de basis van wandafwerking begon, is TOTALStone Nederland door de tijd heen gegroeid, niet alleen in de collectie en mensen, maar zeker ook in kennis die ze tot op de dag van vandaag gebruikt. Van Retail tot prefab en alles wat daartussen zit. Vanaf het begin is TOTALStone Nederland altijd op zoek geweest naar mooie producten die ze kan toevoegen aan de collectie. Alleen de beste producten zijn goed genoeg met een uitstraling die niet van echt te onderscheiden is. Van natuurgetrouwe modellen tot de traditionele baksteenmodellen. Maar ook designmodellen, die het ene project onderscheidt van het ander. Alleen door een mooi product met de juiste verwerking ontstaat een perfect resultaat en dat is waar TOTALStone NL voor staat!

Leeijen Finance
Vanuit Leeijen Finance heeft JO15-2 een inloopshirt gekregen! Een actuele, overzichtelijke en duidelijke boekhouding is van groot belang. Dit neemt Leeijen Finance jou graag uit handen! Leeijen Finance kan je helpen met de complete boekhouding, zowel bij het opzetten van de administratie als bij het bijhouden ervan. Dit kan je waardevolle tijd besparen die je eigenlijk liever in de onderneming steekt. Het maakt niet uit of je een startende of een gevestigde ondernemer bent. Nadat jouw onderneming is opgestart, is het nut van een boekhouder niet opeens verdwenen. Een boekhouder kan steun blijven bieden. Ook als je onderneming al goed op weg is. 

Het is super fijn dat JO15-2 zoveel sponsoren heeft.
Ontzettend bedankt!

v.l.n.r Ingrid Verkuijlen (vicevoorzitter Platform Toerisme Maashorst), Burgemeester Hans
van der Pas, Wethouder Jeroen van den Heuvel en Ben Maathuis (voorzitter
Platform Toerisme Maashorst)
Ondernemend Bernheze 35 minuten geleden Lancering toeristisch magazine Explore Maashorst
Afbeelding
Sport 9 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 21 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze gisteren Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein