Afbeelding

Herman van de Wijst wint snerttoernooi Jeu de Boulesclub Die Lé 2024

Sport

NISTELRODE - Het jaarlijkse snerttoernooi van Jeu de Boulesclub Die Lé stond zaterdag 25 februari weer op het programma. Deze keer niet in de manege, maar in de hal van het gilde. 

Vanwege enkele afmeldingen bestond het deelnemersveld deze keer helaas uit ‘slechts’ 27 personen. De activiteitencommissie had samen met de wedstrijdcommissie een en ander weer voortreffelijk voorbereid. Na vier wedstrijden was Herman van de Wijst degene met de meeste punten en het beste doelsaldo en daarmee dus de winnaar van het snerttoernooi 2024

Vanaf 10.00 uur stond de koffie klaar en druppelden de deelnemers geleidelijk aan binnen. Om 10.30 uur heette voorzitter Jan Verstegen iedereen welkom en kon de eerste van de vier te spelen wedstrijden beginnen. Na twee wedstrijden was het tijd voor een heerlijke kop erwtensoep met een broodje erbij. Tussendoor werd er ook nog rondgegaan met roggebrood met zult en katenspek.
Na de pauze werden vanaf 13.30 uur de derde, en na een korte break, de vierde wedstrijd gespeeld.

Om 15.30 uur kon de eindstand worden opgemaakt en bleken er drie leden te zijn die alle vier de wedstrijden hadden gewonnen. Herman van de Wijst had daarbij het beste doelsaldo en won daarmee de eerste prijs. Jos van der Heijden werd tweede en Pieter Nuijen eindigde op de derde plaats.

Hierna werd er nog enige tijd gezellig nagebuurt en tegen 17.30 uur was alles weer keurig opgeruimd. Er kan weer teruggekeken worden op een zeer gezellig en bijzonder geslaagd snerttoernooi.

Afbeelding
Sport 9 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 20 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 23 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum