Afbeelding

Het kan nog steeds, meedoen met de jeugdlotto.

Sport

NISTELRODE - Is het je misschien ontschoten vanwege carnaval? Geen probleem! Je kunt namelijk nog meedoen tot en met zaterdag 2 maart. Heb je geen formulier? Ook dat is geen probleem. Op de website van RKSV Prinses Irene kun je het formulier downloaden en op het formulier staat duidelijk vermeld hoe je mee kunt doen. Je kunt natuurlijk individueel meedoen, maar je kunt ook in groepsverband een lot kopen, bijvoorbeeld als team of als club of zelfs als personeelsvereniging.

En waarom niet?
Elke week is er een kans op €100,- en dat kan zomaar een leuke bijdrage zijn voor een groepsuitje. We hopen dan ook dat er tot zaterdag 2 maart nog loten binnen gaan komen. Door jouw deelname kan het bestuur van de supportersclub ieder jaar weer een mooi bedrag overmaken naar de jeugdafdeling van Prinses Irene. De eerste trekking is in week 10 en we kijken ernaar uit waar we de eerste € 100,- naartoe kunnen brengen.

Uitslagen worden vermeld in DeMooiBerhezeKrant en op de website van Prinses Irene. Namens het bestuur van de supportersclub van Prinses Irene iedereen hartelijk bedankt voor zijn of haar deelname.

Draag de jeugd van Prinses Irene een warm hart toe, doe mee en misschien word je er zelf ook beter van!

Afbeelding
Sport 9 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 20 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 23 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum