Afbeelding

Nienke Poll brons in Europa Cup Snowboardcross

Sport

OOSTENRIJK/BERNHEZE - Nienke Poll, de getalenteerde snowboardcrosser met haar roots in Nistelrode, heeft haar indrukwekkende vorm voortgezet door een sterke 3de plaats te veroveren tijdens de Snowboard Cross European Cup in Oostenrijk. Deze prestatie komt kort na haar spectaculaire 2de plaats in Tsjechië, eerder dit seizoen. Daarmee bevestigde ze haar reputatie als één van de topcompetitoren in de sport. .

Nienke’s prestatie in Oostenrijk getuigt van haar vastberadenheid en vaardigheid, vooral gezien de sterke concurrentie en de uitdagende omstandigheden op de piste. Haar vermogen om consistent op topniveau te presteren, benadrukt haar positie als een rijzende ster in de snowboardcrosswereld.
“De wedstrijd in Reiteralm was intens en de strijd om het podium was fel. Ik ben ongelooflijk trots op hoe ik heb gereden en om als derde te eindigen in zo’n competitief veld is echt geweldig. Elke race geeft me meer ervaring en ik ben enthousiast om mijn groei als atleet voort te zetten,” zegt Nienke.

Deze meest recente prestatie, een 3de plaats bij de Snowboard Cross European Cup, bouwt voort op Nienke’s succesvolle seizoen en onderstreept haar vastberadenheid en talent. Het is een bewijs van haar harde werk en de steun van haar team en supporters. Nienke kijkt uit naar haar volgende races en is vastberaden om haar vaardigheden en resultaten te blijven verbeteren. Haar doelen voor de toekomst zijn ambitieus, maar met haar bewezen talent en de steun van haar team, zijn haar fans ervan overtuigd dat er nog vele successen in het verschiet liggen.

Volg Nienke Poll op www.nienkepoll.nl of instagram.com/nienkepollsbx.