Afbeelding

Sportclub Loosbroek dicht bij punt tegen titelfavoriet

Sport

LOOSBROEK - Sportclub Loosbroek heeft zondagmiddag een nederlaag geleden tegen titelfavoriet Irene. In een merkwaardige wedstrijd werd het 3-1 voor de ploeg uit Gemonde.

Sportclub Loosbroek trof Irene al twee keer eerder dit seizoen, en wist dus wat het te wachten stond. Desondanks leek de Loosbroekse ploeg niet wakker in de beginfase, toen de thuisploeg twee keer trefzeker was.

Met een onnodige 2-0 achterstand ging Loosbroek op jacht naar de gelijkmaker. Deze jacht werd een stuk lastiger toen Harm Roefs een rode kaart pakte. De verdediger mocht inrukken na zo’n 35 minuten voetbal.

Gek genoeg bleef Sportclub Loosbroek vrij goed op de been met tien man, en kwam het zelfs via Daan van Bladel op 2-1. Het kon zelfs nog gekker worden in Gemonde, toen Lucas Dobbelsteen een levensgrote kans op de gelijkmaker kreeg.

Ook Irene verprutste veel kansen, tot aan de allerlaatste seconde, toen Van Bladel met een ongelukkige eigen goal voor de 3-1 zorgde.

Volgende week is de selectie Sportclub Loosbroek met heel andere zaken bezig dan voetbal, want dan viert de talentenploeg carnaval.

Afbeelding
Sport 3 uur geleden Herman van de Wijst wint snerttoernooi Jeu de Boulesclub Die Lé 2024
Afbeelding
Sport gisteren JO15-2 wil heel graag de sponsoren bedanken
Afbeelding
Kunst & Cultuur 26 feb, 11:16 Basisschool Op Weg op ontdekkingstocht bij Cultuurkapel Vorstenbosch
Afbeelding
Kunst & Cultuur 26 feb, 11:02 Vier keer leuk in CC Nesterlé
Afbeelding
Natuur & Dieren 26 feb, 10:53 IVN Bernheze ondersteunt ontmoetingstuin Servaes
Afbeelding
Kunst & Cultuur 26 feb, 10:37 Carnavalsmiddag voor senioren