Afbeelding

Pieken en dalen

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Avesteyn is er zondag 4 vandaag niet in geslaagd een vervolg te geven aan de mooie overwinning van vorige week. Met veel enthausiasme en vertrouwen begonnen de mannen van Lenard Weber aan de ontmoeting met Boskant.

Avesteyn dat goed uit de startblokken ging met een mooie aanval op rechts die Pim v.d. Boom bij de eerste paal bereikte, 1-0 op het scorebord. Net voor rust viel dan toch de verdiende 2-0. Na een duel aan de rechterkant werde de bal teruggegeven op de doorgelopen Stan Bosch die met een schuiver zijn eerste doelpunt van het seizoen maakte. Daarmee werd de ruststand op het bord gezet. Met een wissel in de rust gingen beide teams de tweede helft in.

In de tweede helft veel onnodige passes, maar met name de duels werden niet gewonnnen. Na een inschattingsfoutje kreeg Boskant een vrije trap rond de 16 meter. Deze werd aardig ingeschoten, 2-1.
Vijf minuten later bolde al weer het net aan de verkeerde kant. Via een corner werd de bal bij de tweede paal ingekopt, 2-2. Dit was dit seizoen een keer eerder gebeurd en dat was ook tegen boskant. Kon Avesteyn het keren? Er stond nog 35 minuten op de klok, dus tijd om wat gas bij te geven. Alleen het werd moeilijker toen Boskant door een communicatiefout achterin ook de 2-3 kon aantekenen. Direct uit de volgende aanval maakte Dries Heerkens de 3-3 en dus ging iedereen er nog even goed voor zitten.

Avesteyn dat aanvalt en Boskant dat countert. Maar meer dan wat plaagstootjes leverde dit niet op. De mooie middag van vorige week zondag kreeg zondag 4 februari helaas geen vervolg en Avesteyn leverde twee punten in op de strijd voor de titel. Balen! 

Maar zeker belangrijk om te analyseren hoe dit kan. Mooi werk voor de mannen van Lenard Weber om te zorgen dat richting de weg naar de titel deze foutjes niet meer voorkomen. Fijne carnaval en op maar SCMH.

Afbeelding
Sport 9 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 20 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 23 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 08:30 Ontplooi je talenten in het Talentcentrum