Afbeelding

Prijzenregen voor HBV

Sport

HEESWIJK-DINTHER/HEESCH- BC Argus organiseerde zondag 4 februari haar jaarlijkse jeugdtoernooi. Maar liefst zeventien Heesche badmintonners reisden af naar het zuiden van de gemeente om de strijd aan te gaan voor de bekers.

Voor de Heeschenaren werd de dag een ware prijzenregen. In alle leeftijdscategorieën zijn finales gehaald en successen gevierd. Er waren maar weinig onderdelen waar geen Heesche badmintonner in de finale stond.

De meeste bekers gingen mee naar huis met Messi Al Eido. De jonge badmintonner wist in de leeftijdsklasse voor de oudste jeugd alle finales te halen. Messi won het enkelspel, werd samen met Luc Verhees tweede in het herendubbelspel en werd samen met Noa de Leijer tweede in het gemengd dubbelspel. Een eerste prijs was er voor Noa en dubbelpartner Jasmijn Jeurissen in het damesdubbelspel. In het damesenkelspel werd de finale een Heesche derby tussen twee andere Heesche dames. Janita de Leijer en Ellis Zwiers streden in drie sets om de grootste beker, die uiteindelijk met Janita mee naar huis mocht.

Ook in de andere twee leeftijdscategoriën werd er veel gewonnen. In de U15-categorie was het Benjamin Lannoye die samen met dubbelpartners Jarno de Leijer en Isabel de Jager twee keer het erepodium mocht betreden. Samen met Lotte van Erp werd Isabel ook tweede in het damesdubbelspel. In de U12-categorie maakte Nick Fransen indruk door eerste te worden in zowel het enkel als het dubbelspel.

Meer informatie over de Heesche Badminton Vereniging is te vinden op www.hbv-heesch.nl.

Afbeelding
Sport 1 uur geleden Herman van de Wijst wint snerttoernooi Jeu de Boulesclub Die Lé 2024
Afbeelding
Sport 22 uur geleden JO15-2 wil heel graag de sponsoren bedanken
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Basisschool Op Weg op ontdekkingstocht bij Cultuurkapel Vorstenbosch
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Vier keer leuk in CC Nesterlé
Afbeelding
Natuur & Dieren 23 uur geleden IVN Bernheze ondersteunt ontmoetingstuin Servaes
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Carnavalsmiddag voor senioren