vlnr: Helma en Hanny Cuijpers., Jos van der Heijden en Jan Verstegen en Jos en Ans van der Lee
vlnr: Helma en Hanny Cuijpers., Jos van der Heijden en Jan Verstegen en Jos en Ans van der Lee

Jan Verstegen en Jos van der Heijden clubkampioen Die Lé 2023

Sport

NISTELRODE - Evenals vorig jaar vond ook dit jaar weer de onderlinge zomercompetitie plaats bij de jeu de boulesclub Die Lé. In twee poules werden vanaf 14 maart tot en met 26 september totaal 264 wedstrijden gespeeld. De nummers 1, 2 en 3 uit iedere poule plaatsten zich voor de finaleronde. 

In poule A waren dit Jan Verstegen en Jos van der Heijden, Jos en Ans van der Lee en Simon Smits en Mathieu Arts. In poule B waren dit Martien van de Elsen en Rien Verstegen, Gerrit Eiland en Johanna Bevers en Helma en Hanny Cuijpers. In de finaleronde werd een halve competitie gespeeld. De wedstrijden werden gespeeld op 10. 17 en 24 oktober. Jan Verstegen en Jos van der Heijden wonnen vijf wedstrijden en werden daarmee overtuigend clubkampioen 2023.
Op de 2de plaats eindigde het team Helma en Hanny Cuipers met drie gewonnen wedstrijden en een doelsaldo van +5. Als 3de eindigden Jos en Ans van der Lee met eveneens drie gewonnen wedstrijden en een doelsaldo van -5.

Tijdens de spelletjesmiddag op zondagmiddag 26 november werden de prijzen uitgereikt. Daarna was het tijd voor een zestal leuke jeu de boulesspelletjes in de jeu de bouleshal, kon er worden gedart en was er een spelletje op de biljarttafel.

Ook bij deze spelletjes wist Jan Verstegen de meeste punten te behalen met 250 punten, 2de werd Frans van Rooij met 231 punten en als 3de eindigde Hilde van de Wetering met 213 punten.