Afbeelding

Sportclub Loosbroek geflatteerd ten onder

Sport

LOOSBROEK - Sportclub Loosbroek heeft zondagmiddag 26 november een zeer geflatteerde nederlaag om de oren gekregen. De club uit Loosbroek verloor met 0-3 van Odiliapeel.

Na een gelijkspel in Maren-Kessel kwam SCL met hoge verwachtingen naar De Hoef. De Peel moest het nieuwe prooi worden van de ploeg van Mayk van Driel. SCL begon sterk en kreeg via clubtopscorer Lucas Dobbelsteen een gouden kans op de voorsprong. De doelman redde heel knap en zorgde ervoor dat het 0-0 bleef. Aan de andere kant viel de eerste de beste kans, met enige fortuin, in het doel: 0-1.

Sportclub Loosbroek was niets minder en creëerde kansen, maar kon geen doelpunten produceren. Na rust moest het gebeuren, zo dacht voetballend Loosbroek. Maar niks was minder waar. Zestig seconden na de rust maakte Odiliapeel de 0-2.

De goede ploeg uit Loosbroek ging op zoek naar de aansluitingstreffer en kreeg via Bart van der Wielen meerdere kansen op de goal. Helaas wilde de bal er niet in. Analist Lars Lunenburg zag vanaf de tribune dat SCL ‘geen schijn van kans had’. De man met veel voetbalkennis had gelijk wat betreft de einduitslag, want SCL verloor met 0-3.

Het eindigde in 0-3, en dat kan geflatteerd genoemd worden. Zondag 3 december gaat SCL naar Ruwaard, om daar op jacht te gaan naar de tweede driepunter.