Afbeelding

Biljartteam verzaakt

Sport

HEESWIJK-DINTHER/UDEN - In eigen huis tegen de nummer drie, Ques & Darts uit Tilburg, was de perfecte wedstrijd om afstand te nemen van de concurrentie, maar door in twee wedstrijden de winst volledig uit handen te geven, stond het Udense biljartteam SIS met lege handen.

Met een 23-5 pauzestand tegen Glenn Hofman had Jean van Erp de wedstrijd in het slot moeten gooien. Hij maakt daarna één carambole in acht beurten en gaf Hofman de gelegenheid om erop en erover te gaan, 24-27. Nog één keer leek Van Erp terug te komen met een serie van acht, maar was uiteindelijk niet voldoende tegen de geroutineerde Hofman, 37-40.

Martien van de Spoel had tegenstander Jozef Philipoom volledig op de rug liggen, pauzestand 24-8. Na de pauze was wederom de koek op voor Van de Spoel en hij gaf ook in deze wedstrijd de tegenstander teveel kansen om de wedstrijd te draaien en dat deed deze dan ook. Met een mooie 8 besloot Philipoom de wedstrijd, 37-40.

Eddy Merckx kon zijn goede vorm niet vasthouden en moest zijn meerdere erkennen in Robinson Moralis, die op het laatste moment Cetin verving vanwege een vage blessure. De gehele wedstrijd bleef Moralis aan de leiding en Merckx kwam niet dichterbij dan vijf caramboles, 31-40.

Hierdoor verloor SIS de wedstrijd en alleen Raimond Burgman kon de eer nog redden en dat deed hij dan ook op sublieme wijze. Hij won van wereldspeler Ruben Legaspi in 20 beurten, 40-30.

Nu een pauze van drie weken en met nog twee wedstrijden op het programma dit kalenderjaar moet SIS alle zeilen bijzetten om bovenin de ranglijst te blijven...

Afbeelding
Sport 1 uur geleden Herman van de Wijst wint snerttoernooi Jeu de Boulesclub Die Lé 2024
Afbeelding
Sport 22 uur geleden JO15-2 wil heel graag de sponsoren bedanken
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Basisschool Op Weg op ontdekkingstocht bij Cultuurkapel Vorstenbosch
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Vier keer leuk in CC Nesterlé
Afbeelding
Natuur & Dieren 23 uur geleden IVN Bernheze ondersteunt ontmoetingstuin Servaes
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Carnavalsmiddag voor senioren