Afbeelding
Clemens van Santvoort

Weer een nederlaag voor korfbal 1

Sport

NISTELRODE - De meiden van Prinses Irene kwamen goed uit de startblokken. Direct in de eerste minuut vielen er kort achter elkaar twee afstandschoten. Prinses Irene wist dat ze vanaf minuut één scherp moest starten en dit de gehele wedstrijd door moest zetten, maar helaas lukte dat niet en eindigde de wedstrijd in een 11-18 nederlaag.

Maurie en Gaby wisten in de eerste minuut meteen een afstandsschot binnen te leggen. Door een aanvallende actie van MKV wist de uitploeg een strafworp te verzilveren. Dit was helaas niet de enige strafworp in de wedstrijd. MKV wist de verdedigende fouten van de thuisploeg af te straffen. Tot halverwege de eerste helft ging de stand gelijk op. Prinses Irene wist goed te scoren, maar MKV wist ook haar kansen goed te benutten, 6-6. Er werden teveel fouten gemaakt door Prinses Irene, waardoor MKV uiteindelijk de rust inging met een voorsprong van drie doelpunten, 6-9.

De wedstrijd was voor de meiden van Prinses Irene nog niet verloren, maar er moest beter geschoten en minder fouten gemaakt worden om de wedstrijd om te keren. Na de rust wisten de dames nog vijf keer te scoren en waren er zeker minder fouten. Dit was helaas niet genoeg om de twee punten in Nistelrode te houden. 

MKV liet zien dat ze het gele mandje ook van afstand wel kon vinden en liep daardoor helaas verder uit. De wedstrijd eindigde in een teleurstellende 11-18.

Afbeelding
Sport 2 uur geleden Herman van de Wijst wint snerttoernooi Jeu de Boulesclub Die Lé 2024
Afbeelding
Sport 23 uur geleden JO15-2 wil heel graag de sponsoren bedanken
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Basisschool Op Weg op ontdekkingstocht bij Cultuurkapel Vorstenbosch
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Vier keer leuk in CC Nesterlé
Afbeelding
Natuur & Dieren gisteren IVN Bernheze ondersteunt ontmoetingstuin Servaes
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Carnavalsmiddag voor senioren