Afbeelding

Winst voor Sportclub Loosbroek 1

Sport

LOOSBROEK - SCMH 1 tegen Sportclub Loosbroek 1 stond zondag 26 november op het programma. Na de nederlaag van vorige week was Sportclub Loosbroek 1 op zoek naar de eerste punten voor de binnencompetitie. Trainer Leon kon niet bij de wedstrijd zijn, maar gelukkig is ‘gelegenheidscoachduo’ Yvonne en Eva ingesprongen om Sportclub Loosbroek 1 naar de winst te coachen!

Loosbroek opende de score en wist snel een kort schot te benutten. Ondanks dat ze meteen een tegendoelpunt kreeg, pakte ze snel de overhand. SCMH wist kansen en strafworpen beperkt te benutten. Verdedigend was Loosbroek sterk en door een paar afstandschoten en korte schotjes gingen de korfbaldames met een stand van 2-7 de rust in. SCMH wist in de tweede helft meer kansen te benutten, maar gelukkig bleef Loosbroek ook de goed de korf vinden en sloot  de wedstrijd af met een overtuigende eindstand van 14-9.

De punten gaan weer mee naar Loosbroek!. Yvonne en Eva, dank voor het invallen! Zondag 3 december wordt er om 12.40 uur in de Zaert gespeeld, dit keer tegen KVS’17/Olland.

Afbeelding
Sport 1 uur geleden Herman van de Wijst wint snerttoernooi Jeu de Boulesclub Die Lé 2024
Afbeelding
Sport 22 uur geleden JO15-2 wil heel graag de sponsoren bedanken
Afbeelding
Kunst & Cultuur 22 uur geleden Basisschool Op Weg op ontdekkingstocht bij Cultuurkapel Vorstenbosch
Afbeelding
Kunst & Cultuur 22 uur geleden Vier keer leuk in CC Nesterlé
Afbeelding
Natuur & Dieren 23 uur geleden IVN Bernheze ondersteunt ontmoetingstuin Servaes
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Carnavalsmiddag voor senioren