Afbeelding

Persoonlijk succesje voor Cas Kerstens bij nederlaag

Sport

HEESCH/OSS – 46 minuten lang speelden de heren van Dynamico een prima wedstrijd uit bij nummer drie Hellas (25-22), maar in de slotfase liep de nederlaag nog hoog op: 39-26.

Dynamico mist net te veel lengte in de opbouw, waardoor er harder gewerkt moet worden om doelpunten te maken. 46 minuten lang was dat geen beletsel om toch flinke weerstand te bieden aan de Hagenaren, maar daarna was het pijpje leeg. A-junior Cas Kerstens (foto) trof vanuit de tweede lijn daarna nog wel drie keer doel, waardoor hij een persoonlijk succesje kon boeken – voor de eerste keer dagtopscorer van het eerste. Een gedeelde titel, want ook Jordi van Erp beleefde een prima dag. Zeven doelpogingen, zeven keer raak. Een score van 100 procent dus.

Volgende week zaterdag mag hij het opnemen tegen Quintus, de ploeg waar hij de afgelopen twee seizoenen voor speelde. Maar eerst dinsdag voor de bekercompetitie nog de uitwedstrijd tegen tweededivisionist Tremeg, dat vorige week nipt verslagen werd door Dynamico 2.

Hellas – Dynamico 39-26 (16-14). Scores Dynamico: Cas Kerstens 7, Jordi van Erp 7, Frank Loeffen 6, Firouz Hosseini 2, Victor Schurink Quintero 1, Nic Cornelissen-Wenting 1, Frennie Bens 1, Twan van Iperen 1.

Afbeelding
Sport 2 uur geleden Herman van de Wijst wint snerttoernooi Jeu de Boulesclub Die Lé 2024
Afbeelding
Sport 23 uur geleden JO15-2 wil heel graag de sponsoren bedanken
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Basisschool Op Weg op ontdekkingstocht bij Cultuurkapel Vorstenbosch
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Vier keer leuk in CC Nesterlé
Afbeelding
Natuur & Dieren gisteren IVN Bernheze ondersteunt ontmoetingstuin Servaes
Afbeelding
Kunst & Cultuur 26 feb, 10:37 Carnavalsmiddag voor senioren