Afbeelding

Vier nieuwe sponsoren voor HVCH 12

Sport

MarVitech, Van Venrooij Tuinen, VM Fijnmetaal en Inpicto zijn de nieuwe shirtsponsors van HVCH 1 

HEESCH - HVCH 12 is niet alleen in sportief opzicht bezig aan een mooi seizoen. In de nieuwe shirts mogen ze ook zeker voor de dag komen en dat dankzij de vier Heesche sponsoren. 

MarVitech verricht werkzaamheden in de installatiebranche, in de breedste zin van het woord. Voor zowel loodgieterswerk, cv-installaties, sanitair, luchtbehandeling en las- en fitwerkzaamheden ben je bij Marcel aan het juiste adres. 

Bij Van Venrooij Tuinen kun je terecht voor het ontwerpen en aanleggen van je nieuwe tuin en voor het onderhouden en renoveren van je bestaande tuin. Ze zorgen ervoor dat je gedurende het hele jaar van jouw tuin kunt genieten! 

VM Fijnmetaal: of het nu gaat om aluminium, roestvast staal, staal en kunststoffen: op hun CNC frees- en draaimachines maken ze er bij VM Fijnmetaal de fijnste mechanische onderdelen van. Van één exemplaar tot volumeproductie. 

Inpicto: als ieder detail klopt, van regie en belichting tot geluid en montage, is geen middel zo krachtig als film. Inpicto ís die film. Ze spelen dat spel, prikkelen die zintuigen en ze vertellen dat verhaal. Zo brengen ze jouw boodschap tot leven.

HVCH 12 gaat momenteel trots aan de leiding in de competitie.