Afbeelding

HVCH JO7 voor het eerst in gesponsorde tenues

Sport

HEESCH - Een primeur voor de JO7-lichting van HVCH want voor het eerst eerst in hun bestaan worden alle JO7-teams voorzien van gesponsorde tenues. Met dank aan De Voetbal BSO en Alju Logistics staan de jongste talenten van HVCH er super netjes op. Voor wie de nieuwe shirts en de enthousiaste dragers ervan graag een keer wil bewonderen, op zaterdagochtend speelt elk JO7-team steeds drie wedstrijden van vijftien minuten tegen verschillende teams uit de regio. Een glimlach bij jou, de kinderen en de sponsoren is verzekerd! 

Thuis op de (voetbal)club, dat is waar De Voetbal BSO voor staat. Een uitdagende plek waar kinderen zelf invulling aan hun vrije tijd mogen geven. Bij De Voetbal BSO is naast hoogwaardige opvang aandacht voor veelvuldig, gevarieerd bewegen. Activiteiten zijn onder andere voetbal, hockey, basketbal, tafeltennis, poolbiljart, knutselen en bakken.

Alju Logistics is een (inter)nationaal transportbedrijf met jarenlange ervaring. Sinds 2008 is dit bedrijf gespecialiseerd in sneltransport door heel Europa. Wat jouw vracht ook is, de gekwalificeerde chauffeurs zorgen ervoor dat deze snel en vakkundig wordt vervoerd. Of het nu gaat om een eenmalige spoedopdracht, om langetermijnlevering of om opslag van goederen: bij Alju Logistics ben je voor al je transport aan het juiste adres.