Afbeelding

Nieuwe outfit voor HVCH JO11-1

Sport

HEESCH - De JO11-1 van HVCH is het seizoen vol enthousiasme begonnen. Op maandag en woensdag wordt er fanatiek getraind om op zaterdag weer helemaal klaar te zijn voor een mooie wedstrijd. Deze kanjers spelen in de eerste fase in de Hoofdklasse en laten in de eerste wedstrijden al zien niet bang voor de tegenstanders te zijn. 

De eerste twee wedstrijden werden knap gewonnen. Zaterdag 16 september was Blauw Geel helaas een maatje te groot. Maar ondanks dat bleef JO11-1 er tot het eindsignaal klonk met z’n allen voor gaan. Met wat de jongens en meiden in hun eerste wedstrijden in deze teamsamenstelling laten zien, belooft het een heel mooi seizoen te worden. En dat dan ook nog eens in een outfit die helemaal verzorgd is door hun trainer/leider, Paul Peters van Becoss.

Becoss is voor HVCH geen onbekende sponsor. In de afgelopen jaren heeft Becoss al laten zien de jeugdafdeling van HVCH een warm hart toe te dragen. Becoss is een onafhankelijk werving- en selectiebureau dat zich met haar activiteiten volledig focust op specifieke segmenten van de arbeidsmarkt. Ze publiceert en creëert een helder overzicht in alle vacatures, beheert de binnenkomende sollicitaties en matcht kandidaten met het vacaturedossier. Deze positief onderscheidende werkwijze en verfrissende opvattingen hebben ertoe geleid dat Becoss een begrip is geworden in de arbeidsbemiddeling.

Paul en Maggy; namens spelers, leiding en ouders hartelijk dank voor jullie bijdrage!