Afgevaardigde stichting ALS Nederland, Frans Langenhuijsen, Ilse Lunenburg-Dortmans, Dirk Dekkers, Marrit Heerkens, Andre Langenhuijs en Kim Dijkhoff
Afgevaardigde stichting ALS Nederland, Frans Langenhuijsen, Ilse Lunenburg-Dortmans, Dirk Dekkers, Marrit Heerkens, Andre Langenhuijs en Kim Dijkhoff Selly Dobbelsteen

Geslaagde benefietwedstrijd VV Heeswijk All Stars – Oud-Feyenoord

Sport

HEESWIJK-DINTHER - ‘Vier het leven, treur niet om mij, maar proost op mij!’
Dat was het prachtige en tegelijkertijd beladen motto van een fantastische avond op Sportpark De Balledonk in Heeswijk. Vrijdag 1 september speelde een All Stars team van VV Heeswijk tegen de legendes van Oud-Feyenoord.

Een uniek en fantastisch eerbetoon aan Mister VV Heeswijk André Langenhuijsen, die eerder dit jaar de keiharde diagnose ALS voor zijn kiezen kreeg. Op zijn sportpark kwamen zijn twee grote liefdes samen; VV Heeswijk en Feyenoord. Dat affiche was prachtig, maar zeker zo mooi was het feit dat er een fantastisch bedrag werd opgehaald voor Stichting ALS. Deze week werd er een cheque met het ongekend fraaie bedrag van € 9.025,- overhandigd aan een delegatie van Stichting ALS.

André genoot zichtbaar en liet meermaals blijken ontzettend trots te zijn op alles en iedereen rond zijn VV Heeswijk en iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan een fantastische avond. Via deze weg willen André en zijn naasten iedereen bedanken voor de spontane deelname aan de loterij, de wildkermis en de vele vrije donaties voor Stichting ALS. Tevens een woord van dank aan alle bezoekers, sponsoren en vrijwilligers die de avond tot een ongekend succes hebben gemaakt.

Het was een avond voor in de geschiedenisboeken.