Korloo 1 Kampioen

LOOSBROEK - Lieve supporters, de laatste wedstrijd van dit buitenseizoen is een feit en wat voor wedstrijd…

Na een halfuurtje vertraging van de scheidsrechter klonk het fluitsignaal dan toch. KVS begon sterk aan de wedstrijd. Helaas vielen de doelpunten aan onze kant iets minder snel. We gingen de rust in met een score van 5-3.

Door de laatste peptalk van dit seizoen gingen we weer volle moed de wedstrijd in. De eerste 20 minuten van de 2e helft lukte het ons niet om de kansen af te maken, wat resulteerde in een 10-6 achterstand. Nog 10 minuten op de klok wisten we alle neuzen dezelfde kant op te krijgen… en dat was winnen! We kregen weer vertrouwen en de ballen vlogen erin. We wisten het 10-10 te maken. In de laatste fase ook nog een belangrijke publiekswissel van Maaike, die ons na vele jaren helaas gaat verlaten. Maaike bedankt voor al je inzet, we gaan je missen. In de laatste minuut wisten we nog een mooie kans te maken en lukten het ons eindelijk om de voorsprong te pakken. Er volgde nog een tactische time out om de laatste verdediging goed neer te zetten. Dit heeft geresulteerd in een uitslag van 10-11!

Met 3 punten los gaan we met trots en vol energie naar de overgangsklasse!
Leo en Linda zonder jullie coaching en training was ons dit niet gelukt.